Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388
  • Buda Office Ajanlatok

Új fejlesztés: Rózsaliget irodaház

Buda zöld szívében, a Rézmál déli lejtőjén elhelyezkedő RÓZSALIGET IRODAHÁZ  exkluzív belső terekkel, igényes műszaki megoldásokkal kialakított magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínál, legfelső emeletén csodálatos panorámájú tetőteraszos penthouse irodákkal.

LÁTVÁNYTERVEK:
b2
b1
k3e
k1
k2

 
ELHELYEZKEDÉS:
Az irodaház a második kerületben, a Bimbó út közelében, a Gábor Áron utca 47. szám alatt, a város és a zöld területek határán található, karnyújtásnyira Budapest belvárosától . Összesen 500 m2 –en és három szinten kínál megvásárolható vagy bérelhető „A” kategóriás, prémium irodaterületeket hozzá tartozó mélygarázzsal és felszíni parkolási lehetőséggel.

RÉZMÁL:
"Érdekesség, hogy az egzotikus hangzású II. kerületi városrész nevéből a mi 21. századi fülünk már csak a réz szót hallja ki, pedig a fémhez vajmi kevés köze van a területnek. Budapest teljes utcanévlexikona szerint amit mi már réznek hallunk, az a rózsa régies elnevezése volt, a ‘mál’ pedig a mellel azonos finnugor tőről származó szó, ami jelenthette a nyaktól lefelé az alhasig a testrészt, és ezekből a domborulatokból és oldalból áttételesen a hegyoldalt is. Szóval a Rézmál valójában Rózsadomb, ki hitte volna."

KÖRNYÉK:
A régió kitüntetett helyzetét kiváló adottságainak köszönheti. A belváros közelsége (1,5–2 km) ellenére csendes, nyugodt, tiszta levegőjű terület. Mind a telek mind a környezet villás elegáns és laza beépítettségű. A környezet tágas, kiterjedt zöldterületekkel, ősfás parkokkal rendelkezik. Hegy jellegéből adódóan egyedülálló panorámája van a Budai-hegyekre, Pasarétre.
Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Rózsakert Bevásárlóközpont, Rózsadomb Center, Budagyöngye Bevásárlóközpont - minden megtalálható. Buszmegálló pár lépésre, Buda központja, a Széll Kálmán tér könnyen, gyorsan elérhető.

MŰSZAKI TARTALOM:
Az Irodaház építészeti megformálásánál törekedtünk az optimális benapozás és épületgeometria mellett a legmagasabb színvonalú műszaki és energetikai megoldások alkalmazására, így az irodaház energiaellátását korszerű hőszivattyús rendszerrel látjuk el.
A tömegformálás gazdaságossága, a homlokzatfelületek egyszerű vakolt struktúrája a kerületre jellemző bauhaus időszakot idézi, melyet a gondosan zöldterületre és panorámára komponált ablakok tesznek maivá, izgalmassá. A kert értékes zöld fái képkompozíciót alkotva jelennek meg a prémium felületekkel ellátott irodafalakon ezáltal mindenhonnan érezhetővé téve a zöld környezet jelenlétét.

A vasbeton szerkezetű épületvázat magas hőszigetelő-képességű réteggel és láttuk el, csökkentve ezáltal a használat költségeit. Energiahatékony szellőző és fűtőrendszere valamint a korszerű energiafelvételi eszközei szerves egységet alkotnak, mely alacsony energiafelhasználású és értéknövelő, előre mutató példaként szolgálhat a mai ingatlanpiacon.
Az ősfákkal és újonnan ültetett lombos fákkal kialakított zöld kert a Rézmáli lejtő régi villaépületeinek elegáns hangulatát őrzi, lehetőséget biztosítva a városrész sajátos hangulatának mindennapos átélésére.

ALAPRAJZOK:
1-04-7-tetoemeleti-alaprajz
2-04-6-emeleti-alaprajz
3-04-5-foldszinti-alaprajz
4-04-8-pince-alaprajz


 


Vissza az ajánlatokhoz
 

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ingyenes árajánlatot a Kapcsolat oldalon található űrlap segítségével!

Árajánlat kérése
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése