• Hírek

    Hírek

Ingyenes alapfokú elsősegély tanfolyamot tartottunk

Ingyenes alapfokú elsősegély tanfolyamot tartottunk

2018 Karácsonyán üzembehelyezett defibrillátor készülékhez a partnereink számára ingyenes alapfokú elsősegély tanfolyamot tartottunk a február hónapban a Zsolt Udvarházban. A tanfolyam során nem csak az alapfokú elsősegély ismereteket, hanem a defibrillátor készülék használatát is megtanulhatták a résztvevők.

Bővebben

Ünnepi karbantartási ügyelet

Ünnepi karbantartási ügyelet

2018. december 22. – 2019. január 1. közötti karbantartási ügyeletet tartunk.
Értesítjük kedves Partnereinket, hogy az ügyeleti idő alatt elsősorban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tegyék meg a bejelentéseiket.

Bővebben

Karácsony 2018

Karácsony 2018

Cégünknek kiemelten fontos, hogy partnereink számára mind biztonságosabb és emeltebb színvonalú munkahelyi környezet biztosítsunk a Zsolt Udvar Irodaházban, támogatva ezzel partnereink felelősségteljes napi munkamenetét. Ennek jegyében 2018 Karácsonyán a Buda-Office Kft egy nagyobb ajándékkal kedveskedve a Zsolt Udvar Irodaházban levő valamennyi partnerünk számára: az épület B portáján (Mészáros u. 58/B) egy életmentő, automata defibrillátor készüléket helyeztünk üzembe.

Bővebben

Üdvözöljük megújult weboldalunkon

Üdvözöljük megújult weboldalunkon

Örömmel értesítjük ügyfeleinket, hogy megújult weboldalunkon kívánságuk szerint akár online is leadhatják hibabejelentéseiket. Weboldalunk mobilbarát technológiával készült, így ügyfélként bármilyen webes eszközről a nap 24 órájában, akár irodai nyitvatartásunkon kívül is bejelenthet hibákat.

Bővebben

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése
ÉRTEM