Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388

Nagykovácsi-Kálváriakert, Greszl Ferenc u. 35. családi ház

Nagykovácsi kedvelt, csendes utcájában Kálvária kert városrészen, most épülő, exkluzív, 3 szintes, nappali + 5 szobás + 3 fürdőszobás összesen 278 m2, modern stílusú családi ház számos extrával eladó.

KÖRNYEZET

Budapesthez való közelsége miatt Nagykovácsi a budai agglomeráció egyik legkedveltebb települése. Számos kirándulási lehetőséget rejt, gyalog eljuthatunk a Nagy-Szénás tanösvényre, vagy akár az Országos Kéktúra egyik szakaszáig, a Remete-szurdokig is.
Budapesttől 10 percre, nyugodt környezetben, Nagykovácsi kedvelt, csendes utcájában Kálváriakert településrészen, most épülő, exkluzív, 3 szintes, modern stílusú családi ház számos extrával kínál lehetőséget a befektetőnek, az ide beköltözőnek.

ELRENDEZÉS, HELYISÉG KIOSZTÁS
Az egyedi tervezésű épület szándékaink szerint minőségi építészeti értéket jelent. Az épületet úgy terveztük meg, hogy mind saját használatra, mind bérbeadásra kiválóan alkalmas legyen. Az épület a tereplejtést jól kihasználva szinteltolással épült meg, ami ezáltal tökéletesen illeszkedik a terephez, a kerthez. Az épület déli tájolású és a földszinten is kiváló panorámával rendelkezik a Budai hegyekre.
A családi házban 3 szinten nappali + 5 szoba, 3 fürdőszoba összesen 278 m2.
Pinceszint: 2 db gépkocsi részére garázs, mosókonyha, hidegkamra (borospince), gardrób, zuhany, vendégszoba, wellnesz-játszó szoba, gépészeti helyiség
Földszint: előtér, vendég wc, gardrób, 68 m2-es nappali-étkező-konyha, dolgozószoba, szülői háló, fürdőszoba-gardrób
Emelet: 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, játszó-dolgozószoba-közlekedő, panorámás terasz, zöldtető


nagykovacsi-
nagykovacsi-
nagykovacsi-
nagykovacsi-
x-elado-haz-villa-nagykovacsi-
x-elado-haz-villa-nagykovacsi-
x-elado-haz-villa-nagykovacsi-


Az ingatlan értékesítési alapterülete 278 m2, teraszok 60 m2, gépkocsitároló 42,5 m2.
A telek területe 1074 m2.
A kulcsrakészen kivitelezett épület ára 2021. novemberi átadással bruttó 259.000.000,- Ft, azaz kettőszázötvenkilencmillió Ft.
A vételár kifizetése a birtokbaadásig a kivitelezés ütemezésével párhuzamos. A részletes műszaki tartalom és az építészeti alaprajz együtt határozza meg az ingatlan kulcsrakész felszereltségét. A műszaki tartalomtól való eltérés a vételárat befolyásolhatja.
A vételár visszavonásig érvényes.
 

 
Vissza a hírekhez
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése