Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388

A SketchArch a BEE Breeders által kiírt pályázaton

A Buda-office Kft. tervezőcsapata,  a SKETCHARCH eredményesen szerepelt a BEE Breeders által kiírt nemzetközi építész pályázaton.


A kiírás olyan innovatív építészeti megoldásokra kért javaslatokat és ötleteket, hogy a pandémiát követően miként változik meg az irodai munkával kapcsolatos gondolkodás. A kialakuló home-office és az irodai közösségi együttléttel kapcsolatos kihívásokra milyen opciókat tud adni az építész-tervező. A világ minden részéről érkeztek pályaművek.

A SKETCHARCH terve a rövid listára került, ami erős szűkítése a kiíró közlése alapján százas nagyságrendű appellálóknak. A tervező csapat a pályaműben egy rendezetlen dunaparti szituációban tervezett egy környezettudatos épületet a megadott funkciólista alapján.

A kis kubusokból összeállított épület alapgondolata, hogy a használati igényeknek megfelelően alakítható és használható legyen az ingatlan. A kis építészeti kubusok, mint önálló műszaki egységek kapcsolódnak és állnak össze egy épületté. Az időbeli igényváltozások a terv szerint, napi, heti akár éves szinten is változtatható épületet jelentenek, mely lehetőség az optimalizált működtetés alapja lehet. Sőt az épület későbbi fejlesztése  is szabadon, organikusan változhat a kubusok számának növelésével. Az alapötletet összefogóan egy sakktáblára építettük fel, ami egy kompozíciós elem, ami utalás a mindig változó funkcionalitás alap-összefüggéseire.

A pályamű címe üzenetként is az organikusan változó használatra utal „S, M, L, XL,...units!”

s-m-l-xl-units
s-m-l-xl-units
s-m-l-xl-units
s-m-l-xl-units

 
 


 
Vissza a hírekhez
 
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése