Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388

Új fejlesztésünkről írnak az OCTOGON magazinban

Az OCTOGON magazin új, 168-as (2021/4-es) lapszámában a SKETCH ARCH építész irodánk legújabb munkája és büszkesége szerepel: ÉSZAK-BUDA Városközpont.

GYETVAI GÉZA ÉPÍTÉSZ A FEJLESZTÉS ALATT ÁLLÓ ÉSZAK-BUDA VÁROSKÖZPONT CAMPUS-KONCEPCIÓRÓL GYETVAI GÉZA ÉPÍTÉSZ A FEJLESZTÉS ALATT ÁLLÓ ÉSZAK-BUDA VÁROSKÖZPONT CAMPUS-KONCEPCIÓRÓL GYETVAI GÉZA ÉPÍTÉSZ A FEJLESZTÉS ALATT ÁLLÓ ÉSZAK-BUDA VÁROSKÖZPONT CAMPUS-KONCEPCIÓRÓL GYETVAI GÉZA ÉPÍTÉSZ A FEJLESZTÉS ALATT ÁLLÓ ÉSZAK-BUDA VÁROSKÖZPONT CAMPUS-KONCEPCIÓRÓL GYETVAI GÉZA ÉPÍTÉSZ A FEJLESZTÉS ALATT ÁLLÓ ÉSZAK-BUDA VÁROSKÖZPONT CAMPUS-KONCEPCIÓRÓL

Az OCTOGON magazinban megjelent cikk PDF formátumban történő letöltéséhez kérjük, kattintson az alábbi letöltési linkre:

Minden elképzelés végül csak annyit ér, amennyit meg is valósítanak belőleLetöltés
 


 
 


 
Vissza a hírekhez
 
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése