Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388

A sikeres marketing stratégia eredménye

A Buda-office Kft. sikeres marketing stratégiájának eredménye, hogy a Zsolt-udvar Irodaházban és a Gábor Áron 25 irodában több sikeres bérbeadás történt.

2021 negyedik negyedévben, így az ingatlanjainkban az üresedés mértéke a piaci átlag alatti. Köszöntjük új bérlőinket!

A bérlőinkkel közösen megtervezett új irodák a pandémia utáni kérdésekre jó válaszokat tudtak adni, az igényeket kielégítették: egyedi alaprajzi elrendezésekkel, szeparált, szellős irodaterekkel és jól szellőztetett, megújult gépészettel. A bérleményeken belül a fejlesztés nemcsak az irodák funkcionális igények megoldásában és belsőépítészetében jelent meg, hanem a közösségi terekre is kiterjedt, szintenkénti új vizes csoportok és teakonyhák megújításával is együtt járt. A munka  ugyanakkor nem áll meg, a következő egy évben további fejlesztéseket készít elő a tulajdonos Buda-office Kft. A garázsbejáratoknál új beléptető kapukkal kezdtük a munkát 2021-ben. Azóta folyamatos  fejlesztés az épületben. Mindezek együtt a következő években nyugodt munkakörülményeket teremt majd a beköltöző cégeknek.

 
 


 
Vissza a hírekhez
 
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése